Isoleren met schapenwol

SCHAPENWOL: DE NATUURLIJKE VORM VAN ISOLATIE

Schapenwol is een 100% natuurlijk product en is uiterst geschikt voor allerlei isolatiedoeleinden. Ten opzichte van de traditionele minerale isolatie heeft schapenwol isolatie een aantal bijzondere eigenschappen. Zo heeft schapenwol isolatie een bewezen luchtzuiverende werking en is het vochtregulerend. Daarnaast is het uitstekend toe te passen voor damp open bouwen.

De wol is afkomstig van schapen uit de Black Mountains in Wales. Deze schapen lopen daar voor de begrazing en vleesproductie, en niet voor de productie van wol. De gekleurde wol is minder geschikt voor de kledingindustrie en is vele jaren als restproduct afgevoerd. Nu de schapenwol wordt verwerkt tot een natuurlijke vorm van isolatie draagt het bij aan een beter milieu.

 

SCHAPENWOL ISOLATIE, EEN NATUURLIJK ALTERNATIEF

Bij de verwerking van schapenwol isolatie hoeft u geen speciale voorzorgsmaatregelen te nemen, de wol kan zonder beschermende kleding worden verwerkt. De wol werkt namelijk niet irriterend voor de huid of longen. Dit in tegenstelling tot minerale isolatiesoorten. 

Schapenwol isolatie is een goed en natuurlijk alternatief voor de traditionele minerale wol. Het is een duurzame keuze, voor u en voor het milieu. U maakt immers gebruik van een afvalproduct, u kunt het materiaal hergebruiken en naderhand composteren.

 

Voordelen van schapenwol isolatie

Meest verkochte schapenwol isolatie >

UITVERKOCHT

Black Mountain schapenwol isolatie 50MM 60X1000CM (6m2)

42,50 (excl. BTW)

ACTIE

UITVERKOCHT

Black Mountain schapenwol isolatie 50MM 120X1000CM (12m2)

80,00 (excl. BTW)

UITVERKOCHT

Black Mountain schapenwol isolatie 50MM 60X1000CM (12m2)

86,20 (excl. BTW)

UITVERKOCHT

Black Mountain schapenwol isolatie 75MM 60X750CM (9m2)

100,98 (excl. BTW)