Verzending en retour

Levertijden

Doorgaans is de levertijd van producten die we uit voorraad kunnen leveren, 2-5 werkdagen. Per mail word je op de hoogte gehouden van de levering. Vragen over de levering? Neem contact met ons op.

Verzendkosten

Een losse bundel shingles kan als groot pakket verstuurd worden. De kosten hiervan zijn €18,95 voor levering binnen Nederland en €21,95 voor België. Deze prijzen gelden ook voor een enkel pak schapenwol isolatie.
Grotere hoeveelheden gaan via pallettransport. De kosten hiervan zijn afhankelijk van (aantal) producten. De verzendkosten hiervan worden vermeld in de winkelwagen. Standaard liggen deze kosten op €110,00 voor een enkele pallet en €175,00 bij meerdere pallets.

Retourneren

Volle bundels en ongeopende / volle pakken mogen in overleg retour. Transport- / verpakking- of opslagkosten worden niet vergoed. Speciaal bestelde goederen (buiten de normale voorraad vermeld op de website) kunnen niet retour. Indien een artikel verkeerd is geleverd, verzoeken wij je contact met ons op te nemen. De retourkosten zijn in dat geval voor onze rekening.

Contactgegevens

Postbus 5037
9700 GA Groningen
+31 6 197 433 14
info@dutchbluelabel.nl