Maak uw keuze

Type

Type shingles
Houtsoort
Houtsoort
Kwaliteit shingles
Kwaliteit shingles

Red cedar shingles, ook wel houten leien of dakspanen genoemd, zijn tapsgezaagde plankjes van cedar hout. Deze shingles zijn gemaakt van duurzame Western Red Cedar hout en is perfect te gebruiken voor dakbedekking en/of gevelbekleding. De shingles zijn duurzaam, hebben een lange levensduur en zorgen voor een unieke uitstraling. Lees meer

No.1 Grade Blue Label Western Red Cedar shingle

174,00 (excl. BTW)

No.2. Grade Red Label Alaska Yellow Cedar Tapersawn shakes

85,00 (excl. BTW)

No.2 Grade Red Label Alaska Yellow Cedar shingle

92,00 (excl. BTW)

UITVERKOCHT

No.3 Grade Black Label Western Red Cedar shingle

79,00 (excl. BTW)

No.2 Grade Red Label Western Red Cedar shingle

110,00 (excl. BTW)

Huur tacker

RVS Coilnagels (per coil)

6,75 (excl. BTW)

UITVERKOCHT

Prefab nokstukken (Per werkende m1: 7 stuks)

3,45 (excl. BTW)

Western Red Cedar is duurzaam en zeer goed bestand tegen aantasting (door schimmels of insecten) en verwering. Dit hout heeft een unieke mix van rode, donkerbruine en lichtbruine kleuren en wordt na langdurige blootstelling aan zonlicht grijs tot zilverachtig van kleur.

De shingles zijn zeer licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk te verwerken. Meer informatie over de verwerking van de shingles lees je hier. Zelf aan de slag met het monteren van de shingles? Bekijk onze montagehandleiding. Met red cedar shingles kies je voor een exclusieve dakbedekking of gevelbekleding en luxe uitstraling.

Naast Western Red Cedar, bieden wij ook Alaska Yellow Cedar aan. Deze AYC shingles zijn een uitstekend alternatief op red cedar shingles. Alaska Yellow cedar is even duurzaam alleen lichter van kleur. 

Met hout als bouwmateriaal maak je een goede keuze. Red Cedar Shingles worden vrijwel CO2-neutraal geproduceerd en zijn 100% recyclebaar. Ze lenen zich uitstekend voor ecologisch en duurzaam bouwen. Als producent van Red Cedar Shingles is Canada , op het gebied van bosbouw management, wereldleider.