Vind hier het antwoord op uw vragen

Gebruik onderstaande switch om algemene dan wel productgerichte vragen te tonen.

Algemeen

Algemene vragen

Ja, Dutch Blue Label levert aan bedrijven én particulieren. 

Facturen worden via de mail verstuurd.

Volle bundels en ongeopende / volle pakken mogen in overleg retour. DBL vergoed geen transport- / verpakking- of opslagkosten. Speciaal bestelde goederen (buiten de normale voorraad vermeld op de website) kunnen niet retour.

Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 14 dagen na levering aan DBL schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van producten dient te geschieden in een degelijke verpakking. Dutch Blue Label is niet aansprakelijk voor schade ontstaan als gevolg van verkeerde montage van de geleverde materialen of schade als gevolg van verkeerde montage van de materialen toegepast in een totaal constructie, waaronder gebrekkige ventilatie van de materialen. 

Handleidingen voor bijvoorbeeld de montage van red cedar shingles of schapenwol isolatie vind je hier:

www.dutchbluelabel.nl/handleidingen

Het kan voorkomen dat een product niet meer uit voorraad leverbaar is en hierdoor niet online besteld kan worden. Stuur dan een e-mail naar info@dutchbluelabel.nl met de gewenste bestelling of neem telefonisch contact met ons op! 

Mail naar info@dutchbluelabel.nl

Of bel +31 6 197 433 14

Dutch Blue label selecteert en verstuurt met grote zorg haar producten. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een klacht, neem dan contact met ons op!

Houd er wel rekening mee dat elk natuurlijk product haar eigen natuurlijke eigenschappen heeft. Zo hebben wolvezels als producteigenschap dat ze kunnen inklinken. Dit is geen productdefect, maar een producteigenschap. Het inklinken maakt dat het volume iets af kan nemen. Dit betekent dat de schapenwol na het openen van de verpakking niet altijd gelijk de geproduceerde dikte heeft. Het kan ook voorkomen dat het volume dat bij de productie is bepaald, nooit volledig terugkeert. Het ingeklonken volume heeft echter geen invloed op de isolatiewaarde (Rd-waarde) van het product. 

Contactgegevens

Postbus 5037
9700 GA Groningen
+31 6 197 433 14
info@dutchbluelabel.nl