Dutch Blue Label

Kwaliteit Red Cedar Shingles

Red cedar shingles zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar. De kwaliteit die je nodig bent hangt af van de functie van het gebouw waarop ze worden toegepast. Daarnaast worden er bij deze Red Cedar Shingles twee benamingen gebruikt, namelijk '18" perfection. '18" inch perfection' staat voor de lengte van de shingle, wat in het geval van de 18" perfection 45cm is. Ook zijn er shingles met een lengte van 24" en worden Royal genoemd. Onze Red Cedar Shingles zijn leverbaar in de volgende kwaliteiten:

Red Cedar No.1 Grade Blue label 18” perfection GR.No.1 Grade Blue Label

Deze Red Cedar Shingle is van de hoogst leverbare kwaliteit. De shingles zijn allemaal recht op de draad gezaagd, wat betekent dat ze niet gaan ‘schotelen’, ofwel krom trekken. De shingles zijn 100% vrij van noesten en/of spinthout en zijn niet gedroogd (GR = green). Deze Red Cedar Shingle wordt veelal toegepast voor woningbouw en overige gebouwen waarvan de dakbedekking aan de hoogst mogelijk eisen voor shingle opbouw dienen te voldoen.

 

Red Cedar No.2 Grade Red label 18” perfection GR.

No.2 Grade Red LabelDeze Red Cedar Shingle is de op één na hoogste kwaliteit. De shingles zijn niet recht op de draad gezaagd, waardoor enig krom trekken mogelijk is. De shingles kunnen een noest vertonen, welke altijd in het niet zichtbare deel van de shingles zit. De shingles zijn niet gedroogd (GR = green). Deze Red Cedar Shingle wordt veelal toegepast op daken en gevels waarvan de kwaliteit niet aan de hoogst mogelijke kwaliteit hoeft te voldoen, zoals schuren, veranda's, tuinhuizen enzovoorts.

 

Red Cedar No.3 Grade Black label 18” perfection GR.

Deze Red Cedar Shingle is de op twee na hoogste kwaliteit.No.3 Grade Black Label Ook deze shingles zijn niet recht op de draad gezaagd, waardoor wederom bij deze shingles krom trekken mogelijk is. Deze shingles kunnen ook een noest vertonen in het zichtbare deel van de shingle en enig spinthout is mogelijk. Tevens zijn deze shingles niet gedroogd. Ze worden veelal toegepast voor daken en gevels waaraan geen hoge eisen worden gesteld en waar enig doorlaten van water geen probleem is, zoals een carport, houtopslag en schuren.

 

Bestel uw shingles bij Dutch Blue Label

Zoals u ziet is er voor alle vormen van daken wel een beschikbare shingle. Alle kwaliteiten zijn uit voorraad leverbaar. Weet u al welke en hoeveel shingles u nodig heeft? En wilt u shingles van duurzaam materiaal van topkwaliteit? Dan kunt u door middel van het onderstaande formulier uw shinlges bestellen. Ook voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag met het kiezen van de beste shingles voor uw situatie.

Direct bestellen

Bestel gemakkelijk uw Red Cedar shingles en/of schapenwol isolatie door het onderstaande formulier in te vullen. Vergeet niet om uw bestelling duidelijk te specificeren!

Verzendkosten

Bekijk hier de verzendkosten van red cedar shingles en schapenwol isolatie.