Dutch Blue Label

In de periode van 13 januari t/m 26 februari kunnen bestellingen niet worden geleverd. In deze periode zijn wij wel gewoon bereikbaar per email info@dutchbluelabel.nl en telefonisch ALLEEN via Whatsapp van 13.00 tot 21.00 uur.  Bestellingen kunnen gewoon via de email worden doorgegeven, levering zal na 26 februari zijn. Afhalen is in deze periode ook niet mogelijk.

Technische informatie schapenwol isolatie (Nederlands)

Schapenwol isolatie is een product gemaakt van 100% natuurlijke vezels met een thermische geleiding. Het is geschikt voor de isolatie van zolders, tussenvloeren, scheidingswanden en constructies met een houtskelet. Het gebruik van schapenwol isolatie is veiliger, omdat het een zeer efficiënte vochtregelaar is, waardoor het risico van vocht en schimmel in uw woning sterk wordt verminderd. Daarnaast zijn de wolvezels niet brandgevoel. Sterker nog, de vezels werken zelfs brandvertragend. De schapenwol reduceert tevens uw warmteverlies, waardoor u dit vast en zeker gaat merken aan uw energierekening. Het verbetert daarnaast het klimaat en leefcomfort in de desbetreffende ruimtes. Tot slot zijn de schapenwol isolatie vezels erg duurzaam. Ze hebben een grote weerstand, waardoor ze een levensduur hebben die gelijk is aan het gebouw wat je ermee hebt geïsoleerd. 

Let op de dikte van de schapenwol isolatie

Schapenwol isolatie kan door de wijze van productie, verpakking en door de producteigenschappen van de wol licht inklinken. Door de wijze van productie kan er enig verlies van dikte optreden.  Dat betekent dat de wol niet altijd direct na opening van de verpakking terug komt tot de gewenste dikte of geheel terug komt in de geproduceerde dikte. Wanneer de schapenwol isolatie wordt geproduceerd zal het altijd op de gekozen dikte worden gemaakt, alleen is het een producteigenschap dat de wol iets kan inklinken. Dit echter is van geen enkele invloed op de isolatie waarde (Rd-waarde) die blijft altijd zoals bij  gewenste / gekochte dikte is aangegeven. Indien er een hogere ruimte gevuld dient te worden kan het verstandig zijn hiermee rekening te houden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle technische specificaties:

Schapenwolisolatie

Schapenwolisolatie

Direct bestellen

Bestel gemakkelijk uw Red Cedar shingles en/of schapenwolisolatie door het onderstaande formulier in te vullen. Vergeet niet om uw bestelling duidelijk te specificeren!

Verzendkosten

Bekijk hier de verzendkosten van red cedar shingles en schapenwol isolatie.

Verzendkosten Red cedar shingles en Schapenwol isolatie