Dutch Blue Label

Schapenwolisolatie technische info Nederlands

Schapenwolisolatie is een product gemaakt met natuurlijke vezels met een thermische geleiding. Het is geschikt voor de isolatie van zolders, tussenvloeren, scheidingwanden en constructies met houtskelet. Het gebruik van schapenwolisolatie is veiliger, omdat het een zeer efficiente vochtregelaar is waardoor het risico van vocht en schimmel sterk verminderd. Met schapenwolisolatie verminder je een aanzienelijke warmte verlies, drukt op de energie kosten, verbetert het binnen klimaat en comfort. Daarnaast zijn de schapenwolisolatie vezels erg duurzaam en hebben een grote weerstand met een levensduur gelijk aan het gebouw.

Hieronder staan alle technische specificaties.

Let op de dikte van de schapenwolisolatie.

Schapenwolisolatie kan door de wijze van productie, verpakking  en door de product eigenschappen van de wol licht inklinken. Door de wijze van productie kan er enig verlies van dikte optreden.  Dat betekent dat de wol niet altijd direct na opening van de verpakking terug komt tot de gewenste dikte of geheel terug komt in de geproduceerde dikte. Wanneer de schapenwol isolatie wordt geproduceerd zal het altijd op de gekozen dikte worden gemaakt, alleen is het een product eigenschap dat de wol iets kan inklinken. Dit echter is van geen enkele invloed op de isolatie waarde ( Rd-waarde ) die blijft altijd zoals bij  gewenste / gekochte dikte is aangegeven. Indien er een hogere ruimte gevuld dient te worden kan het verstandig zijn hiermee rekening te houden.

Schapenwolisolatie

Schapenwolisolatie

Direct bestellen

Bestel gemakkelijk uw Red Cedar shingles en/of schapenwolisolatie door het onderstaande formulier in te vullen. Vergeet niet om uw bestelling duidelijk te specificeren!