Dutch Blue Label

Referenties

Project La Place Laren

Voor het project La Place Laren heeft onze klant Noort en de Vries ruim 800m2 bestaande red cedar shingles vervangen door nieuwe No.1 grade blue label 18”perfection shingles. Een bijzonder mooi project die weer vele jaren vooruit kan. Kijk voor meer informatie op www.noortendevries.nl

Project La Place Laren | Dutch Blue LabelProject La Place Laren | Dutch Blue LabelProject La Place Laren | Dutch Blue Label


Prachtige schuur ontworpen en gebouwd van Douglas hout in Friesland

Onze klant in Friesland heeft geheel zelf een prachtige schuur ontworpen en gebouwd van Douglas hout. Het dak is voorzien van Red Cedar Shingles No.1 grade 18”perfection. De combinatie van Douglas en Red cedar Shingles laat zien dat deze houtsoorten een fraai geheel opleveren waardoor het gebouw prachtig in zijn omgeving past.

Prachtige schuur ontworpen en gebouwd van Douglas hout in FrieslandPrachtige schuur ontworpen en gebouwd van Douglas hout in FrieslandPrachtige schuur ontworpen en gebouwd van Douglas hout in Friesland


Circulair en Biobased bouwen Slot Roggebot te Dronten

In Dronten is een mooi Ecologisch, Circulair en Biobased gebouw gezet “slot Roggebot” Geheel opgetrokken uit gebruikte materialen met wanden gemaakt van strobalen en leem. Het bijzondere dak heeft als bedekking de red cedar shingles No.1 grade blue label 18”perfection, waarbij de hoekkepers zijn bekleedt met lood. Een fraai voorbeeld voor de toepassing van red cedar shingles. Dit bijzonder gebouw is gebouwd door Ecobouw Salland www.ecobouwsalland.nl

slot Roggebot red cedar shinglesslot Roggebot red cedar shinglesslot Roggebot red cedar shingles


Bijzondere Boomhutten

Een van onze klanten maakt in het binnen en buitenland de mooiste boomhutten. Hierbij worden de beste materialen gebruikt gecombineerd met een fraai ontwerp. Vaak wordt het dak voorzien van onze Red Cedar Shingles, wat bijdraagt aan de uitstraling die de ontwerper en bouwer Stella Carpintera voor ogen heeft gehad. Kijk voor meer ontwerpen en mooie boomhutten op www.onetwotreehouse.com

Bijzondere Boomhutten


MOOI PROJECT IN ALASKA YELLOW CEDAR SHINGLES

Onze klant in Reeuwijk heeft een zeer fraaie schuur gebouwd naast zijn woning. Om de schuur een eigen uitstraling te geven is besloten de gevels en het dak te voorzien van onze Alaska Yellow Cedar shingles. Deze shingle heeft een andere uitstraling dan de red cedar shingle, hij is iets harder, terwijl de kleur meer richting geel gaat. Ook deze shingle door de tijd heen zilvergrijs verkleuren. De kozijnen en dakramen zijn erg mooi in de shingles ingewerkt en de dubbele deuren hebben ook een afwerking van shingles gekregen waardoor ze geheel in de gevel opgaan. Alles bij elkaar een heel bijzonder resultaat.

Alaska YellowAlaska YellowAlaska Yellow


Project Lodge “ het buitenhaart “

De wens van de eigenaar was een bijzondere B&B te realiseren op het uitgestrekte Groninger land. Met de lodge Het Buitenhaart ( Gronings voor het buitenhart ) is dit zeer geslaagd. Veel zorg is besteed aan de bouw kwaliteit van de lodge en de toepassing van duurzame bouwmaterialen. Mede door de toepassing van de No.1 grade red cedar shingles als gevelbekleding heeft de lodge de bijzondere uitstraling gekregen die was gewenst. Dit mooie project is gerealiseerd door Kloosterbouw uit Heiligerlee www.kloosterbouw.nl De lodge kunt U reserveren via www.hetbuitenhaart.nl

BuitenhaartBuitenhaartBuitenhaartBuitenhaartBuitenhaartBuitenhaart


Dierenverblijf met red cedar shingles

Dat projecten niet altijd groot hoeven te zijn bewijst dit mooie dierenverblijf. Geheel in stijl van de grote Amerikaanse landbouw schuren is dit dierenverblijf in het klein nagebouwd, compleet met torentje. De creativiteit met red cedar shingles is eindeloos en het resultaat mag er zeker zijn.

Dierenverblijf


Red cedar shingles project Jan Thiel Curaçao

Op het mooiste stukje Curaçao wordt momenteel gebouwd aan een bijzondere villa. Geheel in Caribische stijl met uitzicht op zee en de Caracas baai. De opdrachtgever heeft de keuze gemaakt om als dakbedekking red cedar shingles No.1 grade blue label 18”perfection toe te passen. Dutch Blue Label heeft in overleg met de opdrachtgever de shingles geleverd en gemonteerd, waarbij de plaatselijke timmerlieden is geleerd hoe de shingles aangebracht moeten worden, zodat zij volgende projecten op het eiland kunnen uitvoeren. Het resultaat is een bijzondere villa met een bijzonder dak welke de villa de juiste allure geeft. Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen opdrachtgever en leverancier, waarbij een goed product en juiste montage voor de opdrachtgever de doorslag heeft gegeven om dit samen met Dutch Blue Label uit te voeren.

CuracuraCura


Project schuur met toren

Deze mooie landelijke schuur met toren is voorzien van onze red cedar shakes in de 2-zijdig gezaagde uitvoering Royal 24” red label. Deze shake is 60cm lang en wordt als een 2-laags bedekking toegepast. Het zichtbare deel is hierdoor 25cm. De combinatie met de zwarte wanden geeft een prachtig geheel. Het dak is voorzien van een aantal dakramen die netje in de shakes zijn ingewerkt.

SchuurSchuurSchuur


SHINGLES OP KANTOORGEVEL STOER EN ROBUUST

In samenspraak met Van Wilsum vastgoed werd een plan voor de aanpassing vanhet gebouw uitgewerkt door architect Floris Klunder (Kristinsson Architecten), ruimtelijk vormgever Sandra Planken (Studio Noun) en projectmanager annex bouwcoördinator Shirley de Rooij-Sluijter (Sure Vastgoed). Zij kozen ervoor om de bestaande bordeauxrode kozijnen antraciet te schilderen en de grauwgelige metselwerk gevel te voorzien van een schil van Alaska yellow cedar shingles, die werden geleverd door Dutch Blue Label in het Groningse Froombosch. Hiermee kreeg niet alleen het uiterlijk van het kantoorpand een ‘boost’, maar verbeterde ook de energetische prestatie van de gebouwschil.

KantoorKantoorKantoorKantoor


Moderne Boerderij in Weesp

In Weesp is deze moderne ecologische boerderij “de Groene Griffioen”gebouwd. De gevels bestaan uit strobalen en leemstuc, terwijl de buitenzijde is bekleedt met gebrande houten delen. Voor de dakbedekking hebben wij onze red cedar shingles No.1 grade blue label 18”perfection mogen leveren. De combinatie van alle materialen geven deze boerderij een bijzondere uitstraling.

WeespWeesp


Boerderij te Voorst

Op deze mooie boerderij in Voorst is het bestaande riet vervangen door onze red cedar shingles No.1 grade blue label 18”perfection. De red cedar shingles vormen na vergrijzing een prachtig geheel met de bestaande boerderij, welke goed past in het landschap.

VoorstVoorstVoorstVoorst


Schuur in Groningen

Deze schuur is door de eigenaar zelf ontworpen en gebouwd, en daarna voorzien van onze red cedar shingles No.2 grade red label 18”perfection. Door ook de kanteldeur te bekleden met shingles is dit een geheel geworden met de rest van de schuur. Een mooi voorbeeld van een creatieve oplossing. Deze No.2 grade red label shingles kunnen prima worden toegepast op schuren, overkappingen en veranda’s, waar de eisen iets minder streng hoeven te zijn dan bij woningbouw.

GroningenGroningenGroningenGroningen


Nieuw hoofdkantoor Diesel Clothing Company in Amsterdam

Dit bijzonder kantoor is gebouwd in de HEM-havens in Amsterdam. De fraaie gevels, met zijn uitstekende raamluiken, zijn voorzien van onze red cedar shingles No.1 grade blue label 18”perfection in de Brandwerende Klasse B. De uitvoering van dit werk is gerealiseerd door Aannemersbedrijf HerenBouw uit Amsterdam.

DieselcompanyDieselcompanyDieselcompanyDieselcompany


Project : Haardhout opslag

Voor deze mooie haardhout opslag hebben wij de red cedar shingles geleverd in de kwaliteit No.2 grade red label. Het dak is alleen voorzien van panlatten waardoor er aan de onderzijde zicht blijft op de aangebrachte shingles. De nok is voorzien van onze prefab nokken.

HaardhoutHaardhoutHaardhout


Woudracer in Attractiepark Toverland Sevenum

Voor het project Woudracer in het Attractiepak Toverland in Sevenum ( Limburg ) heeft Dutch Blue Label ca. 2500m2 red cedar shakes 24”blue label royal mogen leveren, inclusief de bijbehorende prefab nokken en rvs bevestiging. Door het laten verspringen van de shakes is een speels effect ontstaan wat goed aansluit bij het thema van het park.

ToverlandToverland

Direct bestellen

Bestel gemakkelijk uw Red Cedar shingles en/of schapenwol isolatie door het onderstaande formulier in te vullen. Vergeet niet om uw bestelling duidelijk te specificeren!

Verzendkosten

Bekijk hier de verzendkosten van red cedar shingles en schapenwol isolatie.