Dutch Blue Label

De genoemde prijzen op onze website voor de Red Cedar en Alaska Yellow Cedar shingles zijn vanaf Maandag 31 mei 2021 niet meer geldig.Vanwege grote tekorten op de wereldmarkt gaat de verkrijgbaarheid van shingles een groot probleem worden. Momenteel hebben wij nog enige voorraad, maar voor prijzen dient u een prijsopgave aan te vragen. 

Ventilatie shingles

Shingles en ventilatie kunnen niet zonder elkaar.

ventilatieDe laatste tijd worden er regelmatig shingles geleverd voor renovatie van daken welke al van red cedar shingles waren voorzien. De shingles zijn gaan schimmelen en rotten.

Het blijkt telkens weer dat deze shingles zijn aangebracht zonder aandacht te schenken aan de ventilatie van de constructie. Wij kunnen het niet vaak genoeg roepen maar red cedar shingles en ventilatie kunnen niet zonder elkaar.

Tip voor het monteren van Shingles

Op zich is de montage van de shingles eenvoudig maar de ventilatie is nog wel het belangrijkste. Daarom hierbij een paar tips waarom gedacht moet worden bij de montage.

Wij kunnen u tips geven over de bevestiging en de aan te brengen ventilatie. Onderschat ventilatie niet, het kan de levensduur van uw shingle dak sterk beinvloeden indien hier te weinig aan is besteed.

Direct bestellen

Bestel gemakkelijk uw Red Cedar shingles en/of schapenwolisolatie door het onderstaande formulier in te vullen. Vergeet niet om uw bestelling duidelijk te specificeren!

Verzendkosten

Bekijk hier de verzendkosten van red cedar shingles en schapenwol isolatie.

Verzendkosten Red cedar shingles en Schapenwol isolatie