Dutch Blue Label

In de periode van 13 januari t/m 26 februari kunnen bestellingen niet worden geleverd. In deze periode zijn wij wel gewoon bereikbaar per email info@dutchbluelabel.nl en telefonisch ALLEEN via Whatsapp van 13.00 tot 21.00 uur.  Bestellingen kunnen gewoon via de email worden doorgegeven, levering zal na 26 februari zijn. Afhalen is in deze periode ook niet mogelijk.

Ventilatie shingles

Shingles en ventilatie kunnen niet zonder elkaar.

ventilatieDe laatste tijd worden er regelmatig shingles geleverd voor renovatie van daken welke al van red cedar shingles waren voorzien. De shingles zijn gaan schimmelen en rotten.

Het blijkt telkens weer dat deze shingles zijn aangebracht zonder aandacht te schenken aan de ventilatie van de constructie. Wij kunnen het niet vaak genoeg roepen maar red cedar shingles en ventilatie kunnen niet zonder elkaar.

Tip voor het monteren van Shingles

Op zich is de montage van de shingles eenvoudig maar de ventilatie is nog wel het belangrijkste. Daarom hierbij een paar tips waarom gedacht moet worden bij de montage.

Wij kunnen u tips geven over de bevestiging en de aan te brengen ventilatie. Onderschat ventilatie niet, het kan de levensduur van uw shingle dak sterk beinvloeden indien hier te weinig aan is besteed.

Direct bestellen

Bestel gemakkelijk uw Red Cedar shingles en/of schapenwolisolatie door het onderstaande formulier in te vullen. Vergeet niet om uw bestelling duidelijk te specificeren!

Verzendkosten

Bekijk hier de verzendkosten van red cedar shingles en schapenwol isolatie.

Verzendkosten Red cedar shingles en Schapenwol isolatie