Dutch Blue Label

De genoemde prijzen op onze website voor de Red Cedar en Alaska Yellow Cedar shingles zijn vanaf Maandag 31 mei 2021 niet meer geldig.Vanwege grote tekorten op de wereldmarkt gaat de verkrijgbaarheid van shingles een groot probleem worden. Momenteel hebben wij nog enige voorraad, maar voor prijzen dient u een prijsopgave aan te vragen. 

Milieu Feiten en Fictie

MileuvriendelijkAls u heeft gekozen voor Red Cedar Shingles heeft u heel bewust gekozen voor een goed milieu. Wat dat betreft heeft u, met hout als bouwmateriaal, een goede keuze gemaakt. Red Cedar Shingles worden vrijwel CO2-neutraal geproduceerd, en zijn 100% recyclebaar. Ze lenen zich uitstekend voor ecologisch en duurzaam bouwen. Als producent van Red Cedar Shingles is Canada , op het gebied van bosbouw management, wereldleider . Hier kunt u een aantal feiten lezen over de productie van red Cedar shingles. Voor meer informatie omtrent het milieu kunt u de site van de Teal-Jones Group bezoeken of hier klikken.

In Canada vindt ontbossing plaats door intensieve houtkap

Dit is -> FICTIE

De feiten zijn:

Het gebruik van hout is goed voor het milieu

Dit is -> FEIT

De feiten zijn:

Direct bestellen

Bestel gemakkelijk uw Red Cedar shingles en/of schapenwolisolatie door het onderstaande formulier in te vullen. Vergeet niet om uw bestelling duidelijk te specificeren!

Verzendkosten

Bekijk hier de verzendkosten van red cedar shingles en schapenwol isolatie.

Verzendkosten Red cedar shingles en Schapenwol isolatie