• Project Nederland

    Project Nederland

    Diesel Hoofdkantoor Benelux

    Hoofdkantoor Diesel Benelux

    Aan de zijkant buigt de buitengevel bij de ramen naar buiten als schubben in de huid, een mooi effect dat tegelijk werkt als zonwering. Het opvallende zaagtand-dak doet denken aan klassieke fabriekshallen. De raamstroken van het dak zijn gelijk de draagconstructie en schuin geplaatst, zodat het noorderlicht optimaal binnenkomt. Deze  industriële inslag vind je binnen terug in de mooie centrale  dubbele trap in het atrium, uitgevoerd in staal. Het dakterras op de bovenste verdieping is van veraf herkenbaar aan de grove dennen, die door het dak heen steken. De vaste interieuronderdelen zoals de receptiebalie en het bedrijfsrestaurant zijn ook door Dedato ontworpen, in hechte samenwerking met Diesel

Dutchbluelabel Duurzame natuurlijke bouwmatrialen